Maanantai - Perjantai: 09.00 - 17.00
Lauantai: 09.00 - 14.00

Kukkakauppa

Kukkakauppamme on mukana elämäsi eri tapahtumissa, kun haluat onnitella, kiittää, pyytää anteeksi tai kun on aika erota lähimmäisestä. Siksi haluamme palvella mahdollisimman hyvin. Olemme avoinna miltei jokaisena päivänä vuodesta, jotta saat kukkasi silloin kun niitä tarvitset. Panostamme palvelussamme kukkien hyvään laatuun, ammattitaitoiseen sidontaan ja asiakkaan toiveiden toteuttamiseen.

Tuoreita leikkokukkia saamme lähes päivittäin. Pääasiallisesti leikkokukkamme saapuvat meille vesiastioissa, jäähdytetyissä tukkuautoissa, suoraan ovellemme. Heti saavuttuaan kukat saavat hellää hoitoa osakseen, tuoretta vettä ja uudet imupinnat. Näin voimme parhaiten taata kukkien tuoreuden.

Henkilökuntamme koostuu alan ammattilaisista, kokeneista ja koulunsa käyneistä kukkamyyjistä ja floristeista. He osaavat neuvoa kukkien valinnassa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen ja toteuttavat toiveesi yksilöllisesti. Viherkasveja valitessasi myyjämme osaavat neuvoa sopivimman ja kestävimmän kasvin löytämisessä.

Kimput ja asetelmat

Kukkakimpulla voit onnitella, kiittää, pyytää anteeksi, ilmaista osanottosi, eli olla mukana kun elämässä tapahtuu suuria asioita. Kukilla voit myös piristää omaa päivääsi. Kukkakimppu ilahduttaa saajaansa aina. Jos et millään keksi mitä antaisit jollekulle, vie kukkia! Onnittelukimppu valitaan saajansa mukaan. Myös onnitteluna aihe vaikuttaa kukkien valintaan; vauvan syntyessä voi viedä napanuorakimpun ja pyöreitä vuosia täyttävälle esim. harrastuksista kertovan kimpun.

Onnitteluun ja muuhun muistamiseen voi käyttää myös asetelmia, jotka tehdään joko astiaan tai koriin. Asetelmissa käytetään leikkokukkia, kukkivia kasveja sekä viherkasveja. Asetelmaan voidaan liittää vaikka viinipullo tai jokin muu lahja. Astiana voi olla myös vaikkapa saunakiulu tai jokin muu sopiva vedenpitävä astia. Ammattitaitoiset sitojamme osaavat loihtia kaikenlaisia kimppuja ja asetelmia, tutustu kuviin näillä sivuilla tai käy liikkeessämme neuvottelemassa sopivasta vaihtoehdosta.

Morsiuskimput

Perinteisesti morsiuskimpun valinta on ollut sulhasen tehtävä. Nykymorsian kuitenkin lähes poikkeuksetta valitsee kimppunsa itse

Morsiuskimpun tulisi olla kuin koru, joka sopii kantajalleen. Valinnassa tulee tarkoin ottaa huomioon morsiamen puku sekä morsiamen pituus, silmien ja hiusten väri. Morsiuskimppuun soveltuvat miltei kaikki kukat. Esimerkiksi värjättyjä kukkia ei kuitenkaan suositella morsiuskimppuun, koska ne voivat jättää tahroja vaaleaan hääpukuun.

Sulhasen rintaviehe sidotaan samoista kukista kuin morsiuskimppukin. Mikäli sulhanen on pukeutunut sakettiin tai frakkiin, on rintaviehe valkoinen neilikka. Jos morsiuskimpussa on orkideaa, voi myös saketin tai frakin kanssa käyttää orkideaa. Bestmanin viehe on yleisesti punainen neilikka. Myös sulhaspojilla voi olla rintaviehe. Kaason ja morsiustyttöjen kukkina voi kimpun sijasta olla myös rintaviehe, olkaviehe, rannekukka tai hiuskukka.